Koncert Katy Perry


Koncert Katy Perry se konal dne 23.2.2015 v pražské O2 aréně  v rámci jejího turné,které pojmenovala Prismatic World Tour.Tento koncert jsem také navštívila.Jako předskokanka vystoupila britská zpěvačka Charli XCX, která je známá především singly Boom Clap a Break The Rules.Tato zpěvačka taktéž zaujala publikum.Svou předskokanskou část zahájila ve 20:00 a kolem 21:00 svoji šou ukončila.Potom už vyprodaná  O2 aréna očekávala  příchod Katy Perry. Katy zahájila svůj koncert písní Roar. Vystoupila z obří pyramidy v neonových šatech a rozvášnění fanoušci se přidali ke zpěvu.
Jako pátá písnička byla písenˇDark Horse,ve které,stejně jako ve videoklipu představovala šou ze Starověkého Egypta.Její další písně si také zasložily potlesk.Katy,jako jedna z mála zpěvaček a zpěváků si dokonce pozvala při jedné písni na podium divačku,se kterou se vyfotila.Tato její obdivovatelka Katy naučila několik českých a slovenských slov. Například:Láska,Ljubim tˇa.Také slovo „Selfie“,které zpěvačku velmi překvapilo,že se  vyslovuje stejně,jako v angličtině.  Při další písni pozvala jinou obdivovatelku,která měla narozeniny v únoru a zazpívala pro ni písenˇ Birthday Cake. Celý  koncert ukončila písní Firework,při které měla neuvěřitelnou šou.Nakonec vše zhaslo a stoprocentně  spokojení fanoušci odcházeli z koncertu se životním zážitkem,že navštívili koncert jejich hvězdy.
Mě samotné se koncert velmi líbil.Jsem přesvědčena,že to byl nejlepší koncert ze všech koncertů ,které jsem za svůj život již navštívila. Doufám,že její světové turné ještě asponˇ jednou navštívím.



















Autorka Anežka Hornová

Komentáře