Milostný trojúhelník s detektivní zápletkou

Kam schovat milence (Ivo Šmoldas), když přichází manžel? Pod stůl? Do skříně? Nebo snad za
okno? Tyto otázky si klade Michaela Kuklová v roli manželky. A když přijde další žena (Veronika Nová) hledající zase svého milence, situace se zkomplikuje. Který z mužů to vlastně je?
Moc otázek? Když se konečně objeví manžel, přibyde další a komedie rázem dostává detektivní zápletku. Bláznivé? Jistě.
Zdroj: nordproduction.cz

Tak by se ve zkratce dala shrnout hra Liga proti nevěře od Zdeňka Podskalského, kterou 9. září zahájilo sezónu strakonické divadlo. Režie se ujal Biser Arichtev, známý jako režisér seriálů Vyprávěj nebo První republika.

Jak hodnotím herce? Díky tomu, že hráli ve třech a vedlejší postavu byste zde nenašli, vyskytovali se na jevišti téměř vždy všichni a já měla spoustu času si je prohlédnout. Přesto jsem si žádných výrazně lepších nebo horších výkonů nevšimla. Z velké části to bude samotnou hrou, za kterou zkrátka Oskara nedostanete, ale zároveň toho nemůžete ani moc pokazit.


Liga proti nevěře není představení, které bych musela vidět znovu. Popravdě ten, kdo ho neviděl, o moc nepřišel. Pokud se ale budete chtít v divadle jen zasmát a nad ničím nepřemýšlet, zklamaní nebudete. Přestože ani v této kategorii nepatří hra mezi ty nejlepší. 

Zdroj: ticketpro.cz

Komentáře