[Otvírák] Plesová a divadelní sezóna v plném proudu

Zdravím!

Po krátkém týdnu pohodové výuky je to tady zas. První písemky, zkoušení a (ne)úspěšná zahájení nového pololetí. Doufám, že si i tak najdete čas přečíst GOOL. A na co se tu můžete těšit v únoru?

Čekají nás hned dva maturáky, na kterých samozřejmě nesmějí chybět ani naši redaktoři. Kdo tedy nemůže (nebo nechce) do Cihelny a Hvězdy osobně, a přesto se touží dozvědět, co se tam dělo, je na správném místě (lépe řečeno bude). Podrobná a aktuální reportáž přímo z místa činu jedině na GOOLu!

Dvakrát se taky pojede do Prahy na divadlo a hádáte správně, ani tam nesmí chybět zástupci naší redakce. Doufejme, že si přivezeme jen příjemné kulturní zážitky a drby o tom, kdo, co a kde.

Majáles se koná sice až za dlouho, ale přesto si dovolím za organizátorskou třídu všem připomenout, že masky a nominace na krále potřebujeme do konce února.

A na závěr, víte, jak se pozná redaktor školního časopisu? Když si po přednášce o jazykových certifikátech řekne:  To bylo hrozné... Super! Můžu napsat kritický článek!

Komentáře