[Otvírák] Slavíme 5. narozeniny!

Ano, čtete správně. První článek do našeho časopisu spatřil světlo světa v dubnu roku 2011. A jistě mi dáte za pravdu, že pět let si zaslouží pořádnou oslavu. Redakční rada si už narozeninovou party uspořádala a teď je na řadě něco pro čtenáře. A bude se slavit celý tento týden. V pondělí jste si mohli přečíst rozhovor s bývalým redaktorem, který se žurnalistice věnuje i nadále, Kubou Váchou. Měli jsme v plánu i další, ale bohužel komunikace trochu vázne. Snad příště.

Také budete mít možnost (snad ještě tento týden) zavzpomínat si prostřednictvím starších článků, které se tu budou tento týden objevovat, na události z předchozích let a třeba i porovnat, jestli se naše novinářské schopnosti zlepšily. (Já bych řekla, že určitě.)

Minulost bychom měli, ale jak to bude z budoucností? Vydržíme ještě dalších pět let? To záleží jen na vás. Většina naší současné redakce se pomalu ale jistě blíží k maturitnímu důchodů, takže potřebujeme nové (a hlavně mladé) členy jako sůl. Proto neváhejte a přijďte, už nebudete chtít odejít. (A pokud ano, stejně vám to nedovolíme.)

Komentáře