Co se dělo v Praze?

Co si budeme povídat... I když se toho ve Vimperku neděje málo, někdy musíme i tak holt vyrazit do víru velkoměsta. No a jak už napovídá samotný název, my se dneska podíváme rovnou do hlavního města!



EWA FARNA 10 LET NA SCÉNĚ!


I když je téhle známé zpěvačce teprve 23, hrdě už mohla v pátek 11. 11. oslavit své desetileté působení na české hudební scéně. A že to byla oslava velkolepá! Světelná show, tanečníci, akrobatka, hosté (Majk Spirit, Tomáš Klus, Patricie, Klára Vytisková) a samozřejmě skvěle vypadající a ještě lépe zpívající Ewa Farna... Kromě svých hitů zazpívala i seriálové soundtracky (Šestej pád k seriálu Gympl s ručením omezeným, Jaký to je - Ošklivka Katka) a nějaký ten cover, který ji v její kariéře provázel (snad všichni si pamatujeme alespoň I will always love you ze Superstar, nebo třeba Skyfall, který zazpívala na Slavíku). No a nebyla by to Ewa, kdyby nezazpívala alespoň jednu písničku také 
v polštině... 



INFORMAČNÍ DEN UK

Pokud vás ale více než muzika zajímá vzdělávání, doufám, že jste si nenechali ujít sobotní akci KU. Ta si pro své budoucí studenty připravila formou přednášek ukázku všech 17 fakult a dokonce zde byla možnost navštívit studentskou kavárnu, kde na zájemce čekali samotní studenti. Super příležitost, že? 


A co vy? Taky jste si nějakou z těchto akcí nenechali ujít?

Komentáře