Na koncert až do Prahy?


Doba, kdy mohli nadšení fanoušci navštívit velké koncerty jen ve velkých městech, hlavně tedy 
v Praze, už jsou naštěstí pryč. Zpěváci i hudební skupiny se snaží naplno přiblížit svým přívržencům a v rámci jejich turné objíždí téměř celou republiku, aby mohl každý alespoň na jedno místo dorazit. Přesně takhle to udělal i Pavel Callta spolu se Sebastianem, kteří se v sobotu čtvrtého února vydali do Strakonic. Vyprodali celý kulturák a v 7 hodin s nadšením začali.






Jako první se na pódiu objevil s kytarou v ruce Pavel Callta, který si publikum získal během chvíle. Zahrál totiž všechny své očekávané hity a posluchači si tak spolu s ním mohli zazpívat známého Terapeuta, Naštěstí, Zrzku, Pouto přátelství i novější píseň Tak Promiň.


Po rozloučení se s fanoušky a přidání písničky se pódium nepatrně přestavělo a nečekalo na nikoho jiného, než na Sebastiana. Ten při zpívání předvedl stejně jako Pavel bravurní hru na kytaru, pak dokonce zasedl za piano. Spolu se svou kapelou předvedli neskutečnou show a přivedli každého diváka do pohybu.


Celou akci oba zpěváci zakončili autogramiádou a focením. Já osobně si koncert nadmíru užila, odjížděla z něj plná pozitivní energie a zkrátila si tak čekání na pořádné letní festivaly. Plánujete nějaký? :)


Komentáře