[Otvírák] Říjen ve světle zábavy

Čas plyne rychle jako voda a právě na ní připlul další měsíc školního roku - říjen. Stejně jako v řece jsou i ve škole různě velké a těžké kameny v podobě testů, úkolů a zkoušení. Nesmíme brát ale vše černě a musíme si říkat, že už jsme zase o krok blíže k tomu nádhernému a teplému létu. Podívejme se tedy, co nám tento měsíc nabízí, aby se nám čekání pěkně zkrátilo.

Zdroj: www.google.cz

FOTOSOUTĚŽ
Ano, čtete správně. Dáváme prostor všem, kdo rádi fotí a zaznamenávají si krásné okamžiky do svých galerií. Již od teď můžete své krásné fotečky, u kterých bude uvedeno vaše jméno a třída, zasílat na email casakgool@gmail.com a naše "odborná" redakce pokaždé na konci měsíce vybere ten nejlepší úlovek. Soutěž bude probíhat po celý rok, takže každý bude mít šanci proslavit svou fotku.

Zdroj: www.google.cz

STŘÍPKY Z UMĚNÍ
Divadelní soubor Spirálka není nikomu neznámý a s potěšením mohu říci, že nás ani v letošním školním roce neopustí. Už si pro nás začínají připravovat další vystoupení a myslím si, že konečný výsledek nás všechny překvapí svou originalitou, jako tomu bylo i v předchozích letech. Já už se na to teď moc těším.

PROJEKTY
Protože ani vedení naší školy nechtělo, abychom jen seděli v lavicích a psali poznámky, připravilo si pro nás opět projektové dny, kdy se poznávání a tvoření nových věcí z různých předmětů přemění do zábavnější a uvolněnější formy. Nenechte si je uniknout, a proto 24. a 25. 10. nezapomeňte přijít do školy. Bude to stát za to!

PODZIMNÍ PRÁZDNINY
K tomu snad není co dodat. Zasloužený odpočinek po náročných dvou měsících práce, ale také motivace jak přežít. Já si asi začnu stříhat metr, takže... Přidá se někdo ke mně?
Zdroj: www.google.cz

Komentáře