[Otvírák] Plesová sezona odstartovala

Zdá se to jako chvilka, co jsme opět usedli do školních lavic, a přitom už tady máme listopad. Jestli jste se teď zhrozili nad tím, kolik "čtvrtletek" vás asi čeká, nezoufejte, přináším i dobré zprávy. Jaké? Pojďme se na ně společně podívat.
Zdroj: www.google.cz

DIVADLO
Ani v tomto školním roce nebudeme ochuzeni o občasná divadelní představení. To nejbližší kulturní zpestření nás čeká ve čtvrtek 9.11., kdy se ve vimperském MěKSu představí Divadlo Víti Marčíka se hrou Labyrint světa. Další divadelní zážitek na sebe nenechá dlouho čekat, a tak se už v pátek 10.11. vypraví autobus plný našich studentů do Prahy. Cílem cesty bude Divadlo na Vinohradech, kde se odehraje slavný příběh dvou milenců, Romea a Julie.
Zdroj: www.google.cz
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
I letos se naše škola otevře zvídavým zájemcům o zdejší studium, aby si mohli "omrknout", jak to u nás chodí a jak sympatičtí jsou naši profesoři. Dozví se také o akcích a kurzech, které škola pořádá, prohlédnou si vybavení učeben a na konci prohlídky se dočkají i občerstvení.
(Malá prosba ode mě: Tvařme se v přítomnosti našich potenciálních budoucích spolužáků inteligentně, ať je hned první pohled neodradíme. 😄)
Zdroj: www.google.cz
MATURITNÍ PLES 4.A
Sezona maturitních plesů, vlastně plesová sezona vůbec, se kvapem blíží. Tento rok ji odstartuje maturitní ples 4.A. Konat se bude v pátek 24.11. od 19:00 v KD Cihelna. Večerem provede Šimon Blaschko a k tanci a poslechu zahraje kapela De Facto. Tak kdo už se těší?
Zdroj: www.google.cz

ÚLOVEK MĚSÍCE (ŘÍJEN)
S radostí vám oznamuji historicky prvního vítěze fotosoutěže vyhlášené školním časopisem GOOL. Po důkladném promyšlení a prodiskutování rozhodla naše redakce takto:
Vítězem se stává...EVA BENEŠOVÁ (3.A)



Na závěr bych jménem celé redakce ráda vyhlásila fotosoutěž na měsíc listopad. Opět tak můžete posílat své "fotoúlovky" na email casakgool@gmail.com, a to do 30.11. Na konci měsíce pak vybereme dalšího vítěze.
Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme mnoho štěstí!

Komentáře