Lednová jistota? Jedině horoskop!

Máme tu leden. A co v lednu zahlcuje novinové stánky, přílohy bulvárních plátků a internet? Nevíte? No přece horoskop! A hlavně když bude velký a na celý rok. Prakticky tento měsíc je snad jediný, kdy mají všechny věštkyně a astrologové nejvíce práce. A jaká že je vlastně náplň tohoto pochybného řemesla? To jsem se pokoušela zjistit.

Zdroj: www.google.cz

Myslím, že slovo pokoušet bylo namístě, protože když jsem se začetla do toho, jak se horoskop vytváří a co všechno se musí zohlednit a přidat do výpočtů...šla mi z toho hlava kolem. Přesto se vám to pokusím nějak přiblížit. V podstatě jde o vytvoření tabulky nebo diagramu, kde bude zachyceno postavení planet v přesném čase a konkrétní místo na Zemi. Upřímně...já si to nedovedu přestavit. Působí to na mne tak, že aby se někdo mohl stát astrologem, musí se naučit sčítat jablka s hruškami dohromady a sem tam do toho přidat ještě třeba švestky nebo třešně.
Nemůžeme se pak divit tomu, že ty horoskopy někdy prostě nevychází. A navíc...jak se může k jednotlivým znamením přidělovat osud, když každý člověk je jiný a sám si určuje, co bude? A rozmyslí se klidně z minuty na minutu!

Zdroj: www.google.cz
A ještě takový bonus na závěr. Pokud hledáte opravdu aktuální a pravdivý horoskop, nepřestávejte číst! Máme tu jeden na míru vytvořený. Jen ho prosím berte trochu s rezervou.

Myš
V tomto znamení jsou všichni žáci. Stejně malincí a skoro bezmocní. Jejich vzorem je slavný myšák Jerrry a stejně jako on se snaží zachovat klid v každé situaci. V tomto období by se však měli mít na pozoru, protože past na ně může čekat za každým rohem. Zasloužený odpočinek je však nemine.

Zdroj: www.google.cz
Vlk
Typický pro všechny učitele. Kousání a zastrašování jim není cizí. Měli by se však trochu zkrotit, dát si chvilku pohov, místo vrčení nasadit úsměv a trochu více naslouchat. Ocení to nejen jejich zdraví, ale i celé okolí.

Zdroj: www.google.cz







Komentáře