Jedeme do Brna!

www.google.cz

Dne 27. 4. 2018  proběhlo krajské kolo soutěže Časopis roku 2018 v českobudějovickém kině Kotva, kam se pod dohledem pana učitele Daňka vypravila tříčlenná skupinka redaktorek našeho školního časopisu Gool. Nešlo jen o vyhlášení vítěze, ale hlavně o zábavně strávené dopoledne, neboť byl připraven pestrý doprovodný program a výborné občerstvení. Ne, že bychom tam jely jen kvůli jídlu... Velice nás zaujalo setkání s cestovatelem a redaktorem časopisu Reportér, Tomášem Poláčkem, který působil pohodovým dojmem a nadšeně vyprávěl o svých tvůrčích začátcích a zodpověděl všechny dotazy. Zkrátka, nuda nebyla. 

www.google.cz
Časopisy spolu soupeřily podle kategorií. Gool spadá do kategorie internetových časopisů a s přehledem vybojoval první místo s postupem do celostátního kola, které se koná v listopadu na brněnské Fakultě sociálních studií. Myslím, že jsme oproti minulému roku leccos vylepšili a rozhodně se nemáme za co stydět. Postup do dalšího kola, ve kterém budeme měřit síly s časopisy z celé republiky, nás motivuje k dalším úspěchům. 
www.google.cz
www.google.cz
Chtěla bych poděkovat všem redaktorům časopisu Gool a samozřejmě našim paním učitelkám, které nám radí a opravují nějaké ty hrubky, za práci, kterou odvádějí, a zároveň motivovat naše spolužáky:
"Pokud něco děláte, dělejte to naplno a užívejte si ty chvilky strávené s tím, co vás baví. Pocit, když vidíte, že někdo ocení vaši práci, je jedním z nejhezčích momentů, na který nikdy nezapomenete, a zároveň bude hnacím motorem, který vás posune zase o kousek dál. K cíli. Ať už píšete do novin, zpíváte, hrajete na hudební nástroj nebo sportujete, odměna vždy stojí za dřinu, kterou tomu dáte."

Zdroj: archiv I. Zábranské

Komentáře