Ve jménu masa, piva a všechno sladkého, amen

Tak přesně tohle motto se neslo nad volyňským Food Festivalem, který byl, jako pokaždé, nabit dobrou náladou, mnoha nadšenými lidmi každého věku a samozřejmě nechyběla ani pestrá paleta všech jídel, na která si vzpomenete - od vegetariánských pokrmů přes maso z grilu po nejsladší lahůdky. A tohle všechno jste mohli ochutnat 26. května na volyňském koupališti. 

www.google.cz
Organizátoři byli připraveni na jakékoli počasí. I kdyby přišly kroupy nebo napadl sníh, jídlo a lidé se měli kam schovat. Bylo totiž postaveno celkem sedm stanů, které nám poskytly především stín, neboť bylo takové vedro, že napuštěný bazén byl doslova okupován lidmi, kteří přibalili plavky a vyrazili směr "koupák". 
Přípravy na letošní ročník Food Festivalu však ve skutečnosti začaly o dva dny dříve. Bylo třeba postavit železné konstrukce stanů, "povléknout" je, aby na potenciální návštěvníky nepršelo, přinést stoly a lavice a rozmístit stany na přesně stanovené pozice. Bylo toho opravdu  hodně, ale sešla se nás tam dobrá parta, takže v komunikaci problém nebyl. 
Michal Pařík
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213199566077544&set=p.10213199566077544&type=3&theater
Sobota, tedy den D, byl trochu hektický: "Kde je nádobí? Neviděli jste takovou velkou červenou tašku s nápisem? Kde mám stanoviště? Kde je Peťula?" To byly asi nejčastěji pokládané otázky, na které se vždy našla odpověď. 
Celá akce byla velmi vydařená. Přívětivě naladěná atmosféra a jídlo, to je prostě základ úspěchu.


Pokud nechcete promeškat další festival jídla, klikněte zde: https://www.facebook.com/foodfestivalvolyne/

Komentáře