[Otvírák] Hola, hola! Škola zase volá ...

Tak už je září. Prázdninám definitivně "odzvonilo" a my jsme se, po dvou měsících sladkého nicnedělání, opět setkali ve školních lavicích. Než ale přijdou první testy a zkoušení, pojďme se společně podívat, co všechno nás v prvním podzimním měsíci čeká a nemine.
www.google.cz
NOVINKY
Vím, že toto téma do Otvíráku tak úplně nepatří, ale nemohla jsem si odpustit napsat alespoň pár řádků o tom, co se během prázdnin ve škole změnilo.

První velkou změnou je nový název školy-Všeobecné a sportovní gymnázium, Vimperk, Pivovarská 69.
www.google.cz
A druhou nepřehlédnutelnou změnou jsou dvě nové odborné učebny-jazyková a přírodovědná. Jazyková učebna je vybavena moderní multimediální technikou, která bude umožňovat skupinovou i individuální výuku cizích jazyků. Přírodovědná učebna je vybavena digitální měřicí technikou, pomocí níž se významně rozšíří možnosti pro experimenty ve fyzice, chemii a biologii.

DALŠÍ AKCE A UDÁLOSTI
Jak jste si jistě všimli, dnes, 10.9.2018, proběhlo o velké přestávce křtění 1.G. Žáci 8.G pokřtili "zobáky" v improvizované cukrárně.
Zítra, tedy 11. 9. 2018, se uskuteční veřejná sbírka Světluška. Zajišťovat ji budou žáci a žákyně 6. G, tak doufám, že je neodmítnete a přispějete na dobrou věc.

www.google.cz


Komentáře