The MEG

www.google.cz

O letošních prázdninách byl uveden do kin nový film The MEG: Monstrum z hlubin. Pokud jste tento tak trochu hororový kousek od režiséra Jona Turteltauba ještě neviděli, tak pro vás mám dobrou zprávu - stačí otevřít internet a najít nějakou vámi osvědčenou stránku a zkusit štěstí.


 Ano, máte pravdu, film už koluje po internetu a je takzvaně "online ke zhlédnutí zdarma". Tedy alespoň na stránkách, kde jsem ho našla já a které patří k mým oblíbeným, byl. 
www.google.cz
(Název stránek nezveřejním. Jsme školní časopis, ne propagační agentura :) )
www.google.cz
Každopádně pro ty, kteří The MEG neviděli, bych ráda přiblížila něco málo z tohoto velkolepého díla letošních prázdnin. Osobně doporučuji zhlédnout film až po navrácení se ze zářijové letní dovolené u moře. Takže, kdo jedete k moři, nekoukejte se na film před odjezdem, protože byste také nemuseli mít chuť okusit moře.
www.google.cz
Hlavních úloh se zhostil Jason Statham (alias Jonas Taylor) a Bibgbing Li (alias Suyin). Samozřejmě nesmíme zapomínat na hlavní mořskou roli, teda Megalodoma, který jakožto obří prehistorická potvora, o které si vědci mysleli, že patří k dávno vyhynulým, proklouzne při misi, která má zjistit, co je pod Mariánským příkopem, do oceánu a tropí tu trochu neplechu. Vše se zamotá ještě více, kdy vědci zjistí, ze tento "mazlíček" si přibral na cestu do neznáma další megalodomskou "příšeru". Z jedné hrozby se staly dvě. Na jedné straně život a na druhé smrt. Jak tohle může dopadnout? Ovládnou prehistorické přerostlé ryby svět? Budou muset vědci obětovat to nejcennější, co mají, aby maga zastavili v honu "za svačinkou"?



Nalákala jsem vás? Tak mrkněte na trailer k filmu, protože ten stojí za to!

Komentáře