MUSE a jejich nové album

Google obrázky

MUSE je anglická alternativní rocková skupina, která byla založena roku 1994 v Devonu. Její členové jsou Matthew Bellamy, Dominic Howard a Christopher Wolstenholme. Jejich poslední tři alba (Absolution, Black Holes and Revelations a The Resistance) se dostala na první místo britské albové hitparády. V roce 2011 získala skupina první cenu Grammy, album The Resistance bylo prohlášeno nejlepším rockovým albem. 

Simulation Theory je očekávané osmé studiové album, jehož vydání je naplánováno na 9. listopad 2018, kdy  je uvede společnost Warner Bros Records. Jeho vydání bylo oznámeno koncem srpna tohoto roku. Jako první vydali 18. května 2017 píseň Dig Down. Dále zveřejnili písně: Thought Contagion (15. února 2018), Something Human (19. července 2018), The Dark Side (30. srpna 2018) a Pressure (27. září 2018). Všechny skladby doprovázejí videa, která na sebe zároveň navazují. 

Album je možné si i předobjednat na jejich oficiálních stránkách: https://simulationtheory.muse.mu/
Akustická verze písně Something Human nebo akustická verze Dig Down doprovázená sborem, jsou dvě z pěti bonusových stop, které album obsahuje.

Kapela se samozřejmě také chystá na světovou tour. V pondělí oznámila seznam všech naplánovaných koncertů. Do Prahy se přijede podívat 26. května 2019, koncert odehraje na letišti v Letňanech. Lístky se začnou prodávat od 16. listopadu 2018. Pro ty, co si chtějí zabrat nějaké dobré místo, začíná předprodej lístků už 13. listopadu.
starší obrázek, ještě s neoznámenými daty
Google obrázky










Komentáře