Největší vítězství je vítězství nad sebou

soukromý archiv p. uč. Tláskalové
www.google.cz

Školní časopis GOOL postoupil z krajského kola, které se konalo minulý školní rok, do celostátního finále. V Brně. Sice jsme se my, Vimperští, této slávy nezúčastnili, ale i tak jsme všichni z redakce zářili nadšením.

Nebylo to majestátní zlato ani chutná brambora, ale i tak jsme hrozně šťastní za krásné páté místo. Jen si to představte! Pátí z celé republiky v kategorii internetových časopisů! 

www.google.cz
www.google.cz



Osobně si myslím, že jsme za celý rok pilně a tvrdě pracovali a tohle je ta nejlepší odměna, jakou jsme mohli dostat. Obzvláště my, "čtvrťačky", protože tohle je naše poslední štace. 


Show must go on.

www.google.cz
Za celý rok jsme udělali hrozně moc nového. Každý přinesl nějaký nápad jak co vylepšit. Ať už to bylo ohledně grafiky stránek a stylů písma nebo nových nápadů na zajímavá i neobvyklá témata.
Získali jsme nové členy z prváku a primy, takže je velká pravděpodobnost, že školní časopis ještě nějaký ten rok bude fungovat a pokračovat v tom, co před devíti lety začalo. 

Ráda bych poděkovala všem, kteří se podíleli na tvoření článků. Velké zásluhy mají i naše paní učitelky, které opravují naše drobné i poněkud větší hrubky. Nikdo není dokonalý. Vlastně, kdybychom byli, nebyla by to taková zábava. Každopádně si poděkování zaslouží také naši stálí i příležitostní čtenáři. Co bychom bez vás dělali?

www.google.cz
Děkujeme. 



Pokud tě baví psaní, kreslení a cokoli dalšího, klidně přijď o velké středeční přestávce do knihovny a zkus, jestli je školní časopis to, co hledáš a bavilo by tě to. Máme místo pro každého.








 Výsledky celostátního finále 2018: 






Komentáře