Nebezpečné podpatky

Plesová sezona už je v plném proudu. Kulturní domy a taneční sály se plní lidmi. Nepochybně jsou slušně oblečeni, ale všimli jste si někdy, jaké obutí nosí ženy? Ne, opravdu to nejsou lakovky, ale nádherné a často nepohodlné střevíčky jako pro princeznu.

www.google.cz
Lodičky. Nádherný a svůdný doplněk, který sluší každé ženě. A ne, že ne! Víte vy vlastně proč tomu tak je? Odpověď je jednoduchá! Vždy, když si žena obuje podpatky, cítí se sebevědomě a pocit, že zvládne vše, jí proudí žilami. Ještě aby tomu tak nebylo! Ani si nedovedete představit, jak je náročné v tom chodit. Někdo se to musí učit celé měsíce před tím, než si je vezme na nějakou akci. Ano, přiznávám, že to není úplně zdravá věc, protože podpatky škodí našim kolenům, kotníkům a celkově chodidlu a občas na nich vzniká chronická závislost...Ale čert to vem! Pro krásu je žena připravena trpět. Hlavně když na sobě bude mít vysoké podpatky, které jí budou ostatní závidět.
V tomto směru to mají modelky nejlepší a nejhorší zároveň. Každý den si vykračují v luxusních botkách od návrhářů, které by si mohl smrtelník dovolit až za několik let tvrdé práce a odříkání. Na druhou stranu kolik už ale bylo pádů, kdy se zlomil nějaký ten kotník. Co si budeme povídat, ony ty drahé boty mají jehlu deset centimetrů a výš. To není opravdu jen tak!

www.google.cz
Na konec si neodpustím jednu hádanku. Víte, proč tolik bolí, když vám někdo šlápne na nohu podpatkem? Ne? Tak já vám to prozradím. Na ten malý podpateček je vyvíjen tíhou těla tak velký tlak, jako kdyby vám šlápnul na nohu sloník.

www.google.cz



Komentáře