Winter mountain 4. díl

Volyňský festival, konající se na koupališti již čtvrtým rokem, nesmí minout vaše prázdninové plány! Tento festival se začíná stávat tradicí. Jeho organizátoři jsou dva mladí kluci, kteří se již nějakou dobu pohybují okolo muziky, kapel a tak. Chtěli si zkusit udělat vlastní festival a víte co? Povedlo se!  Sny se plní. Pořád vylepšují různé detaily, aby vše bylo tipťop. Aby se lidé bavili a vraceli se. A jestli si myslíte, že tam jsou nějaké podřadné kapely, nebo jen nějaké začínající kapely, které nemají kde hrát, tak jste na omylu! 




Letos nás tedy čeká čtvrtý ročník. Tradičně srpnový pátek a sobotu. Na koupališti je i možno stanovat. místa je tam dost. Parkování je možné před areálem, ale radši přijďte pěšky, protože vás čeká velká párty. K dispozici je i koupaliště samotné, kde se můžete osvěžit v parných letních dnech. Jako například minulý rok zpěvák z BOY, který přímo průběhu vystoupení utekl a skočil do vody. Nezapomenutelný zářitek. V případě nějaké té únavy také není od věci si zchladit hlavu.


Vystupující kapely bývají převážně punkové a hardcorové, tudíž si možná myslíte, že si starší generace nepřijde na své. Neuvěříte ale, kolikrát jsem tam viděla i starší ročníky pogovat a pařit. Tak se neostýchejte a přijďte také. Již teď jsou známé a potvrzené některé kapely, které si letos zazpívají ve Volyni. Například First Blood (hardcore/USA),  Muerti (oi/Jablonec nad Nisou), The Unholly Preachers (punk'n'roll/Praha) a Smoketown G (hardcore-rap/Hulín). Více můžete najít na oficiální facebookové stránce SPP, anebo na nově založených webovkách.


Dokonce minulý rok byl zřízen merch - trička, sluneční brýle, kšiltovky a nově přibyly pláťěné tašky a mikiny. Všechny podrobnější informace můžete najít na již výše zmíněném facebooku. Na místě můžete také najít několik fotografů, takže se klidně nechte vycvaknout, ať máte vzpomínku a víte, kam se příští rok vrátit. O velkolepé a kvalitní fotky pak není nouze.



Neváhejte tedy a dorazte!



      UDÁLOST                                                     FACEBOOK                                                       WEB

Komentáře