Spirála opět předvede svůj Tanec se světem

Před prázdninami se školní divadelní soubor Spirála představil s novým představením, a to s autorským dílem Můj tanec se světem. Hra trvající něco málo přes 30 minut sklidila obrovský úspěch, a tak se soubor rozhodl, že ji budete moci vidět znovu!



V tomto představení jde pět dívek doslova s kůží na trh - hrají totiž samy sebe. Reflektují svůj život, vývoj, šťastné chvíle, ale i leckterá zklamání a důležité mezníky jejich života. Odhalují svá tajemství a nechávají diváky přemýšlet nad smyslem života. A že slečny měly z čeho čerpat! Tři strávily rok v Německu, jedna je z trojčat, jiná šla zase v červnu Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela, jedna je zadaná, druhá zase ne, jedna má starší sestru, druhá mladšího bráchu, tři mají před maturitou, zatímco dvě už studují vysokou,... Jak jistě vidíte, nuda v této hře rozhodně nehrozí!


Pokud tedy budete mít chuť protancovat se s dívkami jejich životy, budete mít možnost už v pátek 3. listopadu, kde svou tvorbu předvedou ve 20:00 v budově B naší školy.


A já jako jedna z účinkujících nakonec doplním, že se na všechny budeme moc těšit!

Komentáře