Něco končí a něco jiného začíná...

Je to zvláštní. Několik měsíců trénujete s ostatními členkami divadelního souboru nějaké představení, vyberete termíny, párkrát ho zahrajete, a než se nadějete, přichází derniéra. Poslední možnost diváků vidět tuto hru. Poslední možnost nás, hereček, stát na pódiu za tuhle či onu roli. Naposledy v nějakém kostýmu. Poslední potlesk za toto divadlo...

www.oag.cz




Do Spirál(k)y chodím už osmým rokem. Za tu dobu už jsme pro diváky připravili nejedno představení, ale naše poslední pro mě bylo něčím výjimečné. Všechno to začalo minulý školní rok, kdy jsme si s holkami přivezly 2. místo z přehlídky středoškolských dramatických souborů. Umístění, které jsme absolutně nečekaly a vždy jsme o něm možná tak snily! Odhodlání ukázat ostatním tento divadelní kousek díky tomu samozřejmě rostlo a našim hereckým výkonům jistě pomáhaly i pozitivní ohlasy našich blízkých a dalších nadšených diváků.

www.oag.cz

Byla to skvělá hra. Hra o nás, pěti dívkách, které dospívají, užívají si života, řeší nejeden problém, neustále někam cestují a v mnoha ohledech ví, kam svůj život směřovat.

www.oag.cz

Páteční derniéra byla úžasná. Vše se povedlo, jak mělo, diváci nás pochválili potleskem a já si s klidným svědomím zařadila hru Můj tanec se světem do skupiny něčeho výjimečného.

Komentáře