[Otvírák] Vánoce, Vánoce přicházejí

Tak už je prosinec, nejkrásnější měsíc v roce (alespoň podle mě). Pro někoho znamená vůni cukroví, poslouchání koled a klid a mír spojený s adventem. Někomu se může vybavit předvánoční úklid a shánění dárků "na poslední chvíli". Než ale přiletí Ježíšek, pojďme se podívat, co všechno nás v předvánočním čase ještě čeká.
Zdroj: www.google.cz

DIVADLO
Ani v prosinci nebudeme o kulturní zážitek spojený s divadlem ochuzeni. Tentokrát, již v pátek 8.12.,  nám bude ve vimperském MěKSu představena vánoční hra Zpátky do Betléma. Těšit se mohou zejména žáci a žákyně 1.G a 2.G, kterým je představení určeno.
Zdroj: www.google.cz
Nesmím opomenout ani Divadelní soubor Spirála, který rovněž v pátek 8.12. představi ve zdíkovském kině divadelní koláž Můj tanec se světem.

Zdroj: www.oag.cz
PREZENTACE ŽÁKOVSKÝCH PROJEKTŮ
Pamatujete si na dva dny před podzimními prázdninami strávené prací na vámi zvoleném projektu? Ano? To je moc dobře, protože už v pátek 15.12. si jednotlivé projekty (a samozřejmě i výsledky naší práce v jejich rámci) představíme ve vimperském MěKSu. Předpokládám, že i letos budou nejúspěšnější projekty odměněny. A kdo ví, zda to nebude ten váš?

Zdroj: www.google.cz
ÚLOVEK MĚSÍCE (LISTOPAD)
Vítězem se stává...Irena Zábranská (3.A)



Na závěr bych jménem celé redakce ráda vyhlásila fotosoutěž na měsíc prosinec. Opět tak můžete posílat své "fotoúlovky", tentokráte na téma advent, na email casakgool@gmail.com, a to do 31.12. Na konci měsíce pak vybereme vítěze, který dostane sladkou odměnu.
Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme mnoho štěstí! 

Komentáře