Vzteklina

Určitě jste zaregistrovali, že od 10. 1. jsme mohli na ČT 1 sledovat šestidílný seriál Vzteklina v hlavní roli s Kryštofem Hádkem, který si zahrál veterináře a detektiva v jedné osobě. 

Mnozí se shodnou na faktu, že to byl místy až hororový seriál, ale dle mého názoru je to jeden z mála povedených kousků, které jsme za poslední dobu mohli zhlédnout. Myslím, že diváky potěšilo, když mohli v jedné z klíčových rolí vidět ostříleného Igora Bareše, který svými hereckými a dlouholetými zkušenostmi a dovednostmi přispěl k nemalému úspěchu seriálu. Objevila se zde i zatím ne tak zvučná jména, která mají určitě velký herecký potenciál a klestí si cestu ke svému vytouženému cíli a červenému karlovarskému koberci.
Po středečním odvysíláním posledního dílu jsme se dozvěděli, kdo celou dobu tahal za nitky a spřádal plány na pomstu. Bylo překvapivé, že vrahem nebyl zahradník, což mě osobně trochu zklamalo. Kdo by kdy řekl, že to byl doktor?? Ovšem znám jednu osobu, která to tvrdila asi už po třetím dílu. Ano, je to Týna Švecová. Tímto ji zdravím :) Když se nad tím zamyslím, je to vlastně logické. Lékař zná všechny látky, které způsobí v těle takový nepořádek, jako nevytvoříte ani ve svém pokoji, a když se k tomu přidá opravdu silná pohnutka, silný motiv z minulosti, není co řešit. Ze všeho, co jsme se ve Vzteklině dozvěděli, bychom si mohli odnést tyto dvě zásady:

Zdroj: www.google.cz
  • policie přijede pozdě
  • když někdo říká: "Oplatím ti to na dětech," zřejmě to  bude pravda a na takového člověka bychom si měli dávat pozor v kteroukoli denní hodinu










Komentáře