[Otvírák] Podzim v plném proudu

Tak už je říjen. První měsíc školy, spolu s prvními testy a zkoušeními, je úspěšně za námi. Snad nebyl ten přechod z prázdninového nicnedělání tak zlý a hromadně teď nepláčete nad prvními známkami ... bude totiž hůř. Než se ale přiblíží čtvrtletí, pojďme se spolu podívat, co nás v tomto měsíci, plném barevných listů, čeká a nemine.
www.google.cz

DIVADLO
Ani v říjnu nebudeme ochuzeni o kulturní zážitky. Ve středu 10.10. zhlédnou ve vimperském MěKSu žáci 1. až 4. G divadelní hru s trochu zvláštním názvem "vévévé.československo.cs". Studenti z vyšších ročníků nezůstanou pozadu. A tak již v pondělí 8.10. vyjede autobus plný pasažérů z 8. G, 1. A a 4. A směrem Praha - Národní divadlo, kde se odehraje "Sen čarovné noci".
www.google.cz
BESEDY
V úterý 9.10. proběhne beseda s E. Taberym na téma "Mediální výchova a kritické myšlení". Zúčastní se jí především žáci navštěvující volitelné předměty Ssv, Sez a Koa. Vítáni jsou ale samozřejmě i další dobrovolníci z řad žáků a učitelů. Druhá beseda v tomto měsíci, tentokráte na téma "Založení republiky", se uskuteční v pátek 19. 10. v Městské knihovně ve Vimperku.
www.google.cz
PROJEKTOVÉ DNY
Už třetím rokem se na naší škole uskuteční takzvané projektové dny.  Probíhat budou od středy 24. 10. do čtvrtka 25.10. Myslím, že letos je opravdu z čeho vybírat, takže si na své přijdou milovníci techniky, biologie, angličtiny nebo třeba výtvarných prací.
www.google.cz

















Komentáře