MATURITNÍ PLES 4. A


Soukromý archiv třídy 4. A

Letošní "čtvrťáci" si pro svůj den D zvolili sedmý prosinec, kdy se v celé své kráse prošli po majestátním červeném koberci, a za doprovodu blyštivých konfet a potlesku se vydali vstříc oslavě faktu, že se vůbec dostali do čtvrtého ročníku. Byla to prostě dokonalá a legendární párty, na kterou jen tak někdo nezapomene. 


Soukromý archiv třídy 4. A
Tématem byla Noc čar a kouzel. Předtančení na valčík z Harryho Pottera byl vydařeným kouskem, který celému večeru dodal to správné kouzlo.

Stejně tak maturitní video ukazovalo, jak si letošní maturanti představovali celé 4 roky studia - představa vs realita. Některé rozdíly byly poněkud patrnější, ale jak praví klasik: "Co tě nezabije, to tě posílí." Myslím, že v tomto smyslu bude probíhat i naše maturitní zkouška, která se nezadržitelně blíží.

Celý večer rychle utíkal a svou kreativitu a originalitu studenti prokázali v půlnočním překvapením, u kterého si sami udělali choreografii. U toho bych se ráda pozastavila, protože nejvíce se na vymýšlení všech možných kroků a vůbec celého předplesového šílenství angažovala Karča Kysilová a Niki Nová. Nebylo to vždy lehké, ale výsledek stál za to. Takže díky, holky!
Soukromý archiv třídy 4. A
Soukromý archiv třídy 4. A
Ale zpět k "půlnočku". Byl to boj! Nemyslím tím, že to bylo fakt náročné, i když ono to vlastně bylo celkem "hard", protože se někteří lyžaři vraceli den před plesem v pozdních večerních hodinách. Takže to vlastně takový boj byl. Boj s časem a s hůlkami. Pan ředitel v tom měl nemalou roli - někdo musel rozsvítit sál kouzlem "lumos maxima, lumos maxima, lumos maxima". Samozřejmě se do vystoupení zapojil i pan třídní Daněk, který nás celé čtyři roky doprovázel a pomáhal nám. Dostal jednu z nejdůležitějších rolí, která v Harry Potterovi byla. Voldemorta. Měli jste vidět, jak přišel na pódium v černém plášti s kápí a pak nás všechny kouzlem "avada kedavra" zabil!

Soukromý archiv třídy 4. A
Bylo to prostě úžasné vystoupení jedné úžasné  třídy, která dokázala, že když se chce, tak jde i nemožné. Tím nemožným myslím svíčky, které visely ze stropu. Víte, kolik práce dalo je tam dostat??

Závěrem bych chtěla poděkovat všem lidem, kteří nás přišli podpořit a pomohli nám vytvořit takovou atmosféru, která udělala náš ples kouzelným.



DĚKUJEME!

Odkaz na maturitní video a půlnoční překvapení:

Komentáře