FILMY 2019

google obrázky

Star Wars: Epizoda IX

Většina fanoušků filmů Star Wars určitě nedočkavě vyhlíží i poslední díl z konečné trilogie, který má naplánovanou premiéru na 20. prosince. Díl bude navazovat na film Star Wars: Poslední z Jediů a bude se odehrávat zhruba rok po něm. Ve filmu se prý také objeví Mark Hammil (Luke Skywallker) a Carrie Fisher (Leia Organa). Naneštěstí Carrie Fisher roku 2016 zemřela, proto se ve filmu použijí vystřižené scény ze Star Wars: Poslední z Jediů.

CAPTAIN MARVEL

google obrázky
Rok 2019 přinese řadu Marvelovek a právě Captain Marvel je jedna z nich. Film sleduje příběh Carol Danvers, ze které se stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Carol se ocitá s malou skupinkou spojenců v srdci konfliktu. Film se poprvé promítne 8. března.

JOKER

google obrázky
Když už jsem zde psala o Marvelu, také bych ráda zmínila film, který uvede do kin 4. října společnost DC. Jokera, který má mnoho zpracování, (Heath Ledger- Temný rytíř, Jared Leto- Sebevražedný oddíl, Jack Nicholson- Batman,...) si v tomto filmu zahraje Joaquin Phoenix. Tato role byla nabídnuta i Leonardu di Capriovi, který ji ale musel kvůli natáčení jiného filmu odmítnout. Dalšími kandidáty byli například Adam Driver (který hraje ve Star Wars Kylo Rena), Iwan Rheon (Ramsay Bolton ve Hře o Trůny), nebo Bill Skarsgård (Pennywise v horroru TO). 

Komentáře