Pravý přítel

https://www.google.com/search

Kdo je pravý přítel? Dle mého názoru je to někdo, kdo vás nikdy nezklame a nezradí. Máte k němu vybudovaný citový vztah, který nevznikne za půl roku, ale třeba za několik let. Nebo snad ne?

S kým trávíte nejtěžší chvíle vašeho života? Samozřejmě, že s rodinou nebo se svými přáteli. Jenže když se nad tím zamyslíte, je zřejmé, že se svými problémy (nebo také radostmi) se nebudete svěřovat kamarádům, s nimiž  se příliš nebavíte, nebo je třeba ani příliš neznáte. Proto by měl pravého přítele, který pomůže opravdu v každé situaci a jemuž lze věřit, mít každý člověk.

Určitě se vám už stalo… nebo třeba také někdy stane… že vás kamarád či kamarádka zklamal/a nebo zradil/a. Jenže to k životu už patří, nebo ne? Každý se někdy splete, a nejen co se týče školy, práce, rozhodování, ale také přátel a lidí vůbec.

NIKDO NENÍ DOKONALÝ a vždy se najde něco, co vás na tom druhém „zarazí“. 
Já ale pravého přítele/kamaráda mám. Můžu mu s jistotou říct všechno a vím, že mu můžu věřit. Vždy mě podpoří a zvedne mi náladu. To pouto mezi námi se utvářelo asi šest let. Proto říkám, že pravý přítel není rozhodně někdo, s kým se znáte sotva dva měsíce nebo půl roku.



Komentáře