Marvel mánie

google obrázky

Bylo jen otázkou času, kdy se Avengers: Endgame dostane na první příčku nejvýdělečnějšího filmu všech dob. Když se tak stalo, studio Marvel neváhalo s ohlášením nových filmů na další roky. Tím započala 4. fáze. A na co se v této 4. fázi můžeme těšit? 


BLACK WIDOW 

V následujícím roku se nám na obrazovkách objeví jako první Scarlett Johansson, která ztvární postavu Natashy Romanoff alias Black Widow. Bude se jednat o první film této postavy.


FALCON AND THE WINTER SOLDIER
Falcon a Bucky Barnes se nám v následujícím roku také představí. Tentokrát se bude jednat o seriál, který se jako všechny ostatní bude promítat na nové platformě Disney +. Bude zasazen do doby po Avengers: Endgame a bude vyprávět příběh těchto dvou hrdinů.

Dalším filmem tohoto roku bude THE ETERNALS, který nám přinese dávku nových superhrdinů do MCU (= Marvel Cinematic Universe).


To je pro následující rok všechno. Fanoušci se však nemusí bát, mnohem větší dávka snímků nás čeká v roce 2021, kdy nám Marvel představí další nové hrdiny a to ve filmu SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS.

google obrázky

Další minisérií bude WANDA VISION, která bude vyprávět příběh Scarlet Witch a bude předcházet dalšímu filmu, který nás čeká v tomto roce, a tím je DOCTOR STRANGE AND THE MULTIVERSE OF MADNESS. S největší pravděpodobností se bude jednat o první hororový film ze studia Marvel.


Následovat bude série, ve které si hlavní postavu zahraje Tom Hiddleston. Jedná se o sérii LOKI.
google obrázky


Dalším zajímavým snímkem bude série WHAT IF...?, která, jak už název prozrazuje, bude pojednávat o alternativních koncích filmů, jež nám dříve byly představeny. Bude se jednat o animované příběhy.


HAWKEYE je jeden z dalších seriálů roku 2021, který bude o jedné z hlavních postav- Hawkeyovi.


A nakonec velice oblíbená série filmů, která bude mít pokráčování - THOR: LOVE AND THUNDER. Největším zvratem bude zřejmě fakt, že hlavní postavu Thora si zahraje Natalie Portman, která v předešlých filmech ztvárnila Thorovu přítelkyni. Stalo se tak pravděpodobně proto, že Thor odcestoval pryč společně se Strážci galaxie.


Další díl Strážců galaxie, teď už společně s Thorem, by měl také někdy přijít, společně s mnoha dalšími pokračováními, jen ještě není dáno kdy. Na jaký film se nejvíce těšíte vy?

Komentáře