Michal David - Koncert - Písek - 13 . září 2019

V pátek třináctého září poctila Letní kino v Písku největší a nejváženější osobnost od návštěvy posledního rakousko - uherského panovníka. Stříbrný slavík České republiky, skladatel, zpěvák, skvělý jazzový muzikant a úžasný člověk MICHAL DAVID zavítal se svými hosty a kapelou do Písku.

Když jsme o dvě hodiny dříve dorazili na koncert, stála tam jen malá hrstka lidí. Všichni seděli ,, jako pecky" a my jsme zamířili s klobásou a kofolou v ruce směrem k první řadě k tyči. Přípravy byly sice dlouhé, ale výsledek stál za to.

A najednou se to stalo. Přesně ve 20 hodin se jen pár metrů přede mnou objevil můj dávný idol, který hned první písničkou ( Chtěl bych žít, tak jak se má) roztančil všech 2 500 věrných fanoušků.




Vzácným hostem na tomto koncertě byl slavný SAGVAN TOFI. Tento "kamarád do deště" zazpíval hned dvě krásné písně ( Touhy prchavý a Dávej, ber).

Následovala šňůra neznámějších hitů, jako třeba Nonstop, Decibely lásky, Pár přátel stačí mít,...

Já osobně pokládám tento koncert za velice zdařilý a doporučuji všem, kteří mají zájem o hudbu z minulého století, aby se zúčastnili dalšího koncertu tohoto krále diskoték, tentokrát v Klatovech.


Komentáře