Maturitní ples 8.G

Maturitní ples 8. G se uskutečnil v pátek 29. listopadu. Na škole snad nebyl žádný student, který by to nevěděl. To hlavně kvůli skvěle provedeným plakátům a vůbec perfektní organizaci celé akce, na kterou ovšem hlavních aktérů mnoho nebylo (přesněji 12 studentů). Právě proto jsme byli výsledkem všichni velice mile překvapeni.

Ples odstartoval v 19 hodin a už v tu dobu byl sál zaplněn. Nevím, jestli se lístky prodaly všechny, ale z pohledu hosta to tak vypadalo. Celým večerem nás provázelo opět perfektní De Facto, které představilo obrovskou škálu různých hudebních stylů, takže lze předpokládat, že se zavděčili všem.

Výborná organizace a příprava se projevila ve všech aspektech plesu, ať už na cateringu, programu či tombole. Jediné, co se dá vytknout, jsou snad jen dlouhé fronty u baru, za to ovšem 8. G nemůže.

Ples se vydařil opravdu skvěle a maturanti na sebe mohou být opravdu hrdí. Jsou do budoucna všem studentům příkladem, a také důkazem toho, že i v malém počtu lidí se dají zvládnout veliké věci.

Děkujeme!♡
Zdroj: OAG

Komentáře