Ledňáčci aneb Cvičíme pro holky - 6. díl

Už dlouho jste o naší slavné sérii Cvičíme pro holky neslyšeli. Čím to asi bude? Ano, je to tak... Zlenivěli jsme. Ale co bylo, to bylo. Teď je tu nový rok, nová předsevzetí, nové cíle a jedno z těch našich je začít znova cvičit. Také už bylo na čase po těch Vánocích.

Píše se neděle 19. 1. 2020 a my, redaktoři, konečně vyrážíme do fitness centra v Sudslavicích. Naším cílem bylo pořádně se protáhnout. Ruce, nohy, břicho, vlastně kromě krku a hlavy úplně celé tělo. Začali jsme krásně zlehka. Nejprve jsme se zahřáli a pak se rozprchli ke strojům.

Jára s Adamem to tedy moc nepřeháněli. Občas zvedli nějakou tu činku či udělali dřep. Dalo by se skoro říct, že nejvíce procvičovali svaly mimické. Těch informací co padlo, a pak že jsou ženy "ukecané". Ještě štěstí, že se ve dveřích objevil i náš Kuba se svým nadšením a nakažlivou schopností všechny okolo strhnout ke cvičení. A tak jsme si konečně dali pořádně do těla. Musím říct, že sprcha po námaze nám všem přišla vhod - samozřejmě ji absolvoval každý sám. Doufám, že z nás nezůstanou jen "ledňáčci" a v našem započatém seriálu Cvičíme pro holky budeme pokračovat i v únoru. 

Komentáře